Věneček
Anotace: Tak už to někdy bývá.
Pláče děvče do polštáře,
že už není panna,
o věneček, že vám přišla,
hned v neděli z rána.
Neplač, děvče, utři slzy,
pro tu chvilku sladkou,
jestli to byl statný chlapík,
za čas budeš matkou.
Přečteno 638x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)