Anotace: No comment. Můžu jen říct, že je to parafráze na písničku skupiny Iron Maiden, alba Fear of the dark, text na píseň The Apparition.
asi by k tomu chtělo i tu melodii ;-)
12.01.2015 12:18:12 | Majrenka
Poslechni si Iron Maiden, album Fear of the dark a píseň The Apparition a budeš znát i melodii. Takhle ti ji vystínit nedovedu.
12.01.2015 23:46:45 | jehlaspichlas
Poslechni si Iron Maiden, album Fear of the dark a píseň The Apparition a budeš znát i melodii. Takhle ti ji vystínit nedovedu.
12.01.2015 23:46:41 | jehlaspichlas