Islám židé budhisté
výsledky jsou nejisté
hinduisté křesťané
ať už se nic nestane
Ateisty v kostele
vyhnala mše z postele
pouštějí si koledy
rozechvění pod ledy
Náboženské vraždění
proroci jsou zazdění
umřeli tam bez vody
spolehlivé metody
Člověk vrahem člověku
pro Kříž nebo pro Mekku
duše svírá nenávist
každý zákon nemá list
Víra ztrácí svatyně
utopené v krajině
duchovno se propadá
v chlévě bečí hovada
Víra nejsou dogmata
vrahouni a odplata
nežiješ-li podle ní
nepomůže modlení
když je s láskou v souladu
pak je Ďábel o hladu