Říkali o ní
Anotace: Trocha té sebereflexe.
Říkali o ní, že je přelétavá,
že ponožky střídá jako muže
a jediné, co zajímá ji,
je jestli ten její může.
Říkali o ní, že je přelétavá,
že marně bys u ní hledal domov,
protože jediné, co zajímá ji,
je její vlastní komfort.
Říkali o ní, že je přelétavá,
že nikdy city neřeší,
a právě proto, že neřešila,
dostala se do řečí.
Říkali o ní, že je přelétavá
a přesně taková byla.
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Tom Dvořák, Jan Urban, Madanik, Křemen, Lůca, knihomolka
Komentáře (2)
Komentujících (2)