Anotace: ... že mi trochu ujel vlak. Trochu smutná, ale zato ze života ...
Umět tak hezky psát bych taky chtěla:(
16.01.2015 13:42:45 | Lilien
bezvadně ti plyne.. sic je z ní cítit jistá míra rezignace, bez jakékoli jiskry naděje, tahle báseň, její pojetí i téma mě baví..
14.01.2015 22:38:08 | Amelie M.
Myslím, že je to právě naopak. Smířen s výsledkem si mohu užívat, lépe řečeno využít možnosti, které mi zbývají. Jinak se mi zdá, že to vše vidím ještě příliš optimisticky. :o))
Děkuji za koment i ocenění!
15.01.2015 11:31:25 | Zasr. romantik