Anotace: Vždycky jsem říkal, že žádný nemám, ale když už, tak chci mít.
Vzor mládí
-
Kdo věří, ten má,
kdo ne, tak logicky,
a jen pouhá lemra
řeší vše sporicky
Jak říká můj vzorek:
„Všechny nepokoje
v pajzlu u piva.“ (stovek)
…při zoufání v geroye
Tomáš Klus, můj ideál,
snad ne komerční,
věrný svým citům i reál (ný),
v mém nitru srdeční
Songy přímo z hloubi
hlubin, jež jsou neznámé,
ach jak ta slova skloubí,
jak tvoří… co si zamane
Děkuji Ti Tome,
že znáš mé city,
Ty ani nevíš, hrome,
jak jsem Tebou krytý