Je lepší se z toho vypsat, než to dusit jen v sobě. Však kdo si v mládí podobnými stavy neprošel - vypsat se, nadechnout se pořádně a ono se to poddá ;-) A talent ke psaní máš, píš dál a zkus méně té sebelítosti a přidej tam třeba víc vzdoru, že se s tím jako zkusíš poprat. Na Literu najdeš i kamarádky a kamarády a už ani nebudeš tak sám... :-)
18.01.2015 13:32:39 | Amonasr
Jako báseň dobré, ale jinak je to moc sebelítosti
18.01.2015 10:27:19 | PonnyPrincess