už nechoď, prosím
už nechoď nechoď prosím
nikdy jsi neodešel
už nechoď nechoď prosím
nech mě samu
stát
ve dveřích
vše jako tenkrát poprvé
vše jako každý den
vše
už nechoď nechoď prosím
už nechoď nechoď prosím
už tiše odcházej
až potkáme se v odcházení
až potká se naše beznaděj
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: Pamína, Malá mořská víla, MARKO, jitoush, jitka.svobodova, Frr, Amonasr, Manni3, Jort, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)