Možná za zrcadlem je jiný svět
a když natáhnu ruku
já když natáhnu ruku
přestanu na tom zdejším světě lpět
možná se odvážím
dám se do kroku
do sebejistého kroku
a překročím svůj odraz
nebude už cesty zpět
zpět cesty nebude
kdo by to byl vůbec řek'
že někdy budu mít tu příležitost
překročit sám sebe
- teď už jen přestat se chvět
natáhnout ruku
napsat ti těchto posledních pár vět...
pak na odraz se usmát
překročit
přidat se k narcistů pluku