Andělům
Po několika vteřinách,
Cítím se jako v snàch.
Sen to však není,
Snad chvilkové poblouznění.
Říkám si co se děje,
Když z dálky hrobník se směje.
Na silnici už auto mé není,
Ocitám se v nekonečném snění.
Andělé kolem mne krouží,
S mou duší se souží,
Na zemi ji drží
I když jen ztěží.
Ji střeží.
Vánoce, krásný to čas,
Nevím kdy řeknu si to zas.
Co říci mohu, je že žiju.
Že díky andělům vstàvám, usínám, jím a pijí.
Díky andělům se směju,
Díky nim pláču.
Andělé,
Ti co na zemi mě drží,
Ti, bez kterých není den dnem,
Ti kteří drží mě nade dnem.
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Frr, knihomolka
Komentáře (0)