Vztek na chlebodárce
Anotace: Otrávená chodím do práce, kde si odmakám svoje i za kolegyni a bez jakéhokoli uznání chodím domů...Takhle už deset let...A ten odpor a zhnusení se stupňuje.
Všechno ve mně křičí a řve:
Proč bych, do hajzlu, měla všechno vědět !?!
Copak nestačí, že tu OSM a PŮL HODINY
musím sedět?
Všechno se odvíjí ode mě a bez jakékoli odměny.
Vysrat se na to, nebo se zase kousnout?
To jsou dvě proměnný.
Nenávidím to tu…
Faleš, pomluvy, intriky a lidi jako levná pracovní síla…
Prostředí bez oken, bez vzduchu, samý hliníkový regál…
Ale na to se prý neumírá…
Tak proč, jsme tu, do háje,
otrávení jak z plynových komor?
Každý den vstávám do práce a vím, že mám ponor…
Do hloubek, do temnoty, tam kde už ani můj hněv vřít nestačí.
V sobě schoulená sedím ve svém náručí…
Odskáču všechno.
Kolegyně nonstop marodí
a nebo čerpá paragrafy…
Pro zlost nevidím,
Všechno mám slitý do červený mapy.
Odměny, uznání, nebo jen pár prohozených vět…
Nemám nic z toho…
Zasranej svět !!!
K čertu se mnou!
K čertu se vším,
co mi brání sebrat odvahu a jít o dům dál…
Tati, co si mi to kdysi udělal?
Všechno je skvělý,
jen to sebevědomí ne a ne objevit…
Všechno ve mně křičí a řve…
Rozpíná se jako dynamit.
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, AndreaM, bogen, enigman, knihomolka
Komentáře (3)
Komentujících (3)