přečetla jsem všechno!
bylo to, jako bych četla něco příjemně známého..... asi proto, (budu teď trochu neskromná), že mi ty básničky připomínaly ty moje :-)
29.12.2021 20:52:27 | te.re.
Já píšu podle toho co cítím. Moc jsem toho posledni dobou nenapsala. Došla múza, ale snad zase najdu sílu psát.
03.01.2022 20:57:27 | Bufik