pupeční šňůra
tvůj život začal výkřikem
předzvěsti
ale také nádechem
to aby ses nebál
v cizích vodách plout
v bolestech nevzdaluješ se
zemi prapůvodu
pevný břeh nelze odejmout
jen sám sobě
můžeš se stát ztroskotancem
hledáš mír lůna
jehož pupeční šňůrou
zůstal jsi provždy spjat
a sycen
Přečteno 330x
Tipy 14
Poslední tipující: Špáďa, zelená víla, Malá mořská víla, jitoush, MARKO, Bufik, enigman, jitka.svobodova, Frr, Jort, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)