"drobný, kafe, automat, nástupiště" - tyhle věci maj samy o sobě uměleckou symboliku a navíc jejich použití málokdy působí strojeně a vyumělkovaně... Drž se jich dál na úkor trampskejch a kýčařskejch obratů typu "ráno vytesaný do kůže".
31.01.2015 15:39:44 | Nikotin
Tak jo..tohle se dá nějak vstřebat a zkoušet to jinak i bez toho balastu uvidím jak to půjde dál dík za rady
31.01.2015 16:00:27 | nahadivka
hlavně že tam nebyla zeď...prázdná místa se dají vyplnit...na rozdíl od zdí...
29.01.2015 11:10:02 | enigman
vidíš a mně přijde, že když dokážeš psát o maličkostech, co vidíš a vnímáš, zase tak prázdná nebudeš... :-)
28.01.2015 23:12:42 | zelená víla