Anotace: Mendelovo dilema..aneb učení se na zkoušku z genetiky
Tvé vlasy voní jako luční kvítí,
tvé oči jako dvanáct sluncí svítí,
z dominantních alel je mi k blití,
však tvá romantická duše mě vždy za srdce chytí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?