Anotace: na předvídání budoucna
Mladí punkáči si myslí, že jsou retro,
na mě to působí legračně :-)) ST.
10.10.2016 21:53:22 | Tvořilka Lenka
Hele máš to fajn a ještě rýmovaný .-) Však víme :-D Ale jestli bch se neměl urazit náhodou :-D Poslední dobou mě převapuješ :-D Anebo moc náhod no .-)
01.02.2015 22:15:33 | Madanik
Teď mi to došlo :D Omlouvám se, jestli to vyznělo, jak nemělo :D Neměl ses urazit, to ani náhodou, to je opět náhoda.:D A uznávám, že tahle šla mimo mě až do teď :D A děkuju.:)
02.02.2015 11:35:09 | Skořicová princezna
No Ty víš že sem se určitě neurazil ani nic takového :-) Naopak jsem se pousmál .-)
03.02.2015 21:09:50 | Madanik