Anotace: ...
Rty vysušené steskem
po těch Tvých
jak bílý sníh
na nich roztává
Slunce je zahřeje
jak vyprahlá zem
ten pocit je
Slzy stékají
po kapkách
Trošku smutná, ale pěkná :)
01.02.2015 17:42:32 | Nespavec
někdy i krátké odloučení se zdá býti nekonečné
01.02.2015 19:51:50 | Bufik
Hodina delší než den, den než týden, týden než rok...
01.02.2015 19:56:30 | Nespavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?