mám výspu
pár obličejů
s tiky
a ruční pletení
po jednom dílku
vířivý třpytky
rozinku očí co se hledá
kompas
i střelku
pro medvěda
a malý jméno
s triky
maj zuby pilku?
kouše mne do lýtek
do úst
i do zátylku
andílek z majoliky...
...a mimochodem,"kompas i střelku pro medvěda máš opravdu" - to můžu potvrdit:-D:-)
01.02.2015 20:39:16 | Frr