skrze zavřené oči
dokud nás smrt nerozdělí
lidská slova
lidské chtění
lidská tíž
dokud nás smrt nerozdělí
ještě blíže
přes nevyřčené
přes přesah noci
přes bolest z neuchopitelného
skrze strach z neznámého
ještě dál
a sobě blíž
vyprahlá ústa
a popraskané rty
vědí víc
než ti co ve smutku
nad nimi se sklánějí
zavřené oči
zeširoka světlo vítají
Přečteno 411x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, Pamína, zelená víla, Amonasr, Luky-33, MARKO, Frr, Nespavec, jitoush, básněnka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)