Anotace: ...
Duše skřípnutá
mezi dvěma světy
černá tečka
na konci téhle věty .
Myšlenka v hlavě
náhodný host
prstýnek ve dlani
toť krásný skvost
Výstižné.
18.12.2022 15:57:19 | mkinka
Krátká, ale pěkná.
19.02.2015 05:54:08 | Nespavec
pěkně zveršované....ST
02.02.2015 11:05:33 | jitka.svobodova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?