Divím se

Divím se

Anotace: ...

Divím se usínání
I tomu že jsi k mání
Divím se když se - zmožen
Tiše pokládám do žen
Vlídnému pousmání

Divím se svatozáři
I slzám na polštáři
Divím se vlnám v moři
Tomu že srdce hoří
A vráskám v ženské tváři

Divím se slovům křivým
A lidem nedůtklivým
Každému kdo si do žil
Jed vloží aby dožil
Divím se
že se divím...
Autor capoch, 02.02.2015
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, jitka.svobodova, komantytapel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí