Rudá
Anotace: modro - žluto - červená
Ve skle míchám hltem vína
dnes nebudu Juanem
Zuzka blůzku rozepíná
Já se halím županem
Marně vábí nahou hrudí
Marně líbá na rty
Za okamžik totiž sudí
pískne výkop Sparty
Láska chtivá v prádle rudém
Náhle dala ruce v pas
"Milovat se dneska budem
počkám si na poločas"
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Stanislav32, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)