A tak si říkám, že bude líp....
Zpěv ptáků utichl
první vločky skví se na větvích.
Možná chce to čas, dál dopředu jít ...
Bosou nohou do mrazu
Utápět se v závějích.
Nebo prostě jen spát a snít ...
Procitnout až přijde jaro
plné nových nadějí.