Ostatní mouhou jen z dálky závidět
Velikou pochoutku mých útlých let
Okolo sejít se a alespoň uvidět
Co to tu voní ... sladce jak med
Neváhej a přistup blíž
A ten zázrak uvidíš
Mohlo by se možná stát
I to že nevíš jak teď dál
Sevři víčka, nech si zdát
A se mnou si můžeš pochutnat