pod umělým světlem
temnota je prý pouhou absencí
světla
stačí vytáhnout žaluzie
to mi řekl jeden zaručený optimista
ručil svým životem
pod umělým světlem
četl stohy knih
také jste se setkal
se světlem...
vysmál se mi
na stěně nevisel žádný
kříž
ten muž byl hladce
oholen
zaručený optimista
Přečteno 349x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, Pamína, básněnka, Aida, střelkyně1, jitoush, Amonasr, srozumeni, jitka.svobodova, Jort, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)