boli časy
keď som nenávidela
oveľa menej
seba
a iné nepodstatné veci
v rádiu hrajú queen
už tretíkrát
tento bezvýznamný deň
sedávali sme
oproti sebe
a skúmali otlačky
nechtov na dlani
vždy si vyhral
už
nemám súpera
a aj keď sú hlbšie
ako boli kedy tvoje
nikdy nevyhrám
sračka
15.02.2015 01:33:08 | vymrdej
Ta první sloka...jak kdybys mluvila o mně. Ale celé je to skvělé a ta písnička to dobře doplňuje.
11.02.2015 20:04:08 | iluzionistka