Chybka ta se vždycky vloudí
shová se ti pod límec
a spí a spí až se probudí
a pak udělá binec
Chybka malá bude vždycky
lépe si zvyknout než-li řvát
a hlavně pak pamatovat si
znova ji neopakovat
Velká chyba ta se stane
jednou dvakrát jak život běží
ale život dál pak plyne
člověk se z ní jen osvěží
Pamatuj na chyby své
protože ony tě učí
ale nech je odložené
jinak tě to učení mučí