Anotace: Snaha vyjádřit, co vyjádřit nelze.
za hranicí
melodramatu se kloubí dva nervy s bílým tichem
bílé ticho není krásné, ba ani uklidňující
Chtít řvát, když duše imploduje.
bolí to
klouže po hraně čepele až do neskutečna
je-li jsoucno, jsme bytostmi?
husí kůže zvěstuje dva póly
zlo není černé
je v nervech
pnutí
do nicotnosti