Anotace: ...
Jsi poklad můj
jenž ukrytý je
v mém srdci
v malé komůrce
vysvlečen
jsi do nahoty
Ve sluneční záři
hřeje Tě láska
a v kamnech dřevo
jen slabě praská
V klidu se přitul
má láska nepálí
to jenom v kamnech
žhavý popel usnul
Mám takový pocit... Že mi začíná být zima ;)
16.02.2015 23:13:22 | Nespavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?