Do neznáma volat
Do neznáma volat
do nekonečna dívat se
tu největší horu zdolat
znát odpověď a neptat se.
Vylézt do korun stromů
nadechnout se a zakřičet
prosím, vrať se domů!
A bolest v srdci neslyšet.
Nezbývá než vzpomínat
dát prostor času, on je pán
jen vzpomínky objímat
jsem ráda, že jich tolik mám.
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: Nespavec, adaj, Frr, Amonasr, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)