*
na prvním schodě mrně, později batole
o něco později s písankou ve škole
na druhém maturitní vízo mám ve brašně
s milou se koupáme v půlnoci a v kašně
na třetím, čtvrtém a schodě až šestém
s rodinou, přáteli, fabrikou, městem
na sedmém s hůlčičkou na slunce do parku
spočítat kolik je na prvním kočárků
na osmém naposled trnek se napijem
z devátého dolů zaznívá nám rekviem...
taky se říká, že ze sedmého schodu je lahváč nejlepší :-)) vtipkuju...
18.02.2015 21:55:43 | zelená víla
jasně - a trnkovica žádné schody nepotřebuje (:-D
18.02.2015 23:48:26 | aravara
vtipkovala jsem, ale jinak je to krásnej text... hezky čtivej, logickej... pozvolnej...pravdivej...
18.02.2015 23:59:47 | zelená víla