Anotace: .
Byl jeden pán
a ten vyndal sluníčko z kapsy
a pak zakopl
a ono uteklo na oblohu
a od té doby tam svítí..
Jak prosté...v jednoduchosti je krása
28.05.2021 21:33:37 | Alice Ptáčková
a ten pán se jmenoval chuck norris :) (edit - ale ten by asi nezakopl)
18.02.2015 23:55:10 | CoT
jasný
19.02.2015 01:42:42 | 8Zdenek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?