Gramatické chyby nevnímám, ale báseň by neměla být jen o tom, že se rýmuje..Chceš to co ničí, víc než charakter a protože vím o čem mluvím, palec nahoru dát nemůžu..
19.02.2015 15:00:33 | ta.cupka.
Rychlí starty má být Y (rychlý)
bereme si věci co nám byli brány má být také Y (byly)
Ref.je zajímavý, ale celkově je na můj vkus dílo smutné. Za svůj život si přece zodpovídáme jen my osobně. Ten konec se velmi plynule rýmuje, palec nahoru za to ;)
19.02.2015 13:26:17 | Lioness