Kytice z utržených chvil uvadá
a není ruky která by vodu podala
z očí solných slz promnutých za nocí bezhvězdných
kdy stydlivý měsíc dusí výkřiky své
aby nepřehlušil rockenroll v kterém tančí
srny a laně na mýtinách spasených.
A nikdo ti to nepoví smutku můj
vždyť zítra čas nastane
o plesu černých pudlů.
Za každým bude ukrytý
jeden Mefisto
co vyjde z jader pudlích
a uchvátí svojí Markétu
aby Faust zůstal sám.
Tak rozdejme kůži od duše
ďáblovi
a těm kteří nazí jsou.
Tedy..to je tanec..
zase smutná, ale moc pěkně napsané.
Faust a Markéta..ples.
Ten měsíc v roskenroll v kterém tančí.
Ráda jsem četla. *ST
19.06.2020 20:57:58 | jenommarie