píšu ti ústy
na kraj těla
pro silnej tabák bývám včela
a z bezu osekaná duše
mám ráda pitvu motýla
lascivnost křížů
Cyrana i Edisona
vruby a vroubky
pády a hloubky
melanže z barev
bulváry pod okny
defenestraci kosů
s popuzující černí
a bílý skvrny na nehtech
následek trvalýho nedostatku vitamínu Bé
vyjící město svolávalo ovce
bylo po říji
píšu ti přece... ústy