mám baladu
crème brûlée
pro hermafrodity
s baletní lící
v bledničkové žluti
k poslechu křehká Amélie
jemně říhla do dlaně
březnový úl šuměl
Montmartr na jedno nadýchnutí
bílá vana
pijavice
caffé lungo s pohansky černými nehty
pro sebe snídám
velebení
mnohdy
až
do
setmění
Už se madam běžím odít,
přes hlavu si navléct kuklu,
pro vás jsem dnes hermafrodit,
rád jak v klíně každý z muklů.
Až se nad něj v noci ohnu,
kol uší úl zašelestí,
kafe lungo si z něj lohnu,
ulehnu do vany štěstí…
24.02.2015 23:31:44 | Špáďa
...a nadýchl se Améliin Monmartr..tak proč do setmění pro sebe nesnídat
v e l e b e n í ?..ST :-D
24.02.2015 19:26:18 | Frr