je v kojenecký láhvi
andílek v triku
vříská
žabáček Mauglí
z prvotního hříchu
potomek džungle
kanibal z mléka lidojedů
je jako medvídek
má jemnou motoriku
habeas corpus
medu
Hm..přijdu přečtu a je mi jasný ...jo opět dost dobré ženo z Jihu ;-)
26.02.2015 16:18:03 | xoxoxo