Kapička života
Chtěla jsem,aby mě nestáhla samota,
ty jsi mi věnoval kapičku života.
Života, který já neumím ctít,
vyvstala otázka, má to tak být?
Děj máme na zemi krátký i dlouhý,
někdy ho projedem v okamžik pouhý.
Děláme to všichni, stačí hezká slova,
kašleme na chyby, milujeme znova.
Přečteno 371x
Tipy 14
Poslední tipující: Pelican, Jeněcovevzduchukrásného, Martinecka23, MARKO, Nikita44, Jort, Rozina, jitka.svobodova, Amonasr, knihomolka, ...
Komentáře (0)