Choroba na konci nechtěné směny

Choroba na konci nechtěné směny

Anotace: třetí díl šichta Strojvůdce

Sbírka: šichta Strojvůdce

ÚNAVA

 

Svět, mizející v mlze co není.

Ztratil barvy, jas i smysl.

Čím to? Proč se náhle mění?

Co způsobilo tento nesmysl?

 

Choroba strašlivá, nemáte léku?

Choroba strašlivá, co ničí mou vůli.

Halí svět do barvy podobné mléku.

Vnímám z něj sotva necelou půli.

 

Choroba psychického původu?

Choroba šířená virem?

Z jiného ona trápí mě důvodu.

To únavou s mým mozkem hynem.

 

A

 

Zas proklínám toho strojvůdce.

Co odjel s tím posledním vlakem.

Únava stala se mých víček svůdce.

Spánek teď zavírá mé oči nátlakem.

 

Sice  

 

Jsem zdráv, jen značně unaven.

Jsem rád, však značně unaven.

Rád jsem, že budu brzo uzdraven.

Zdráví spánek budiž je pozdraven

 

Autor Gombis, 01.03.2015
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel