nemám rada rána
už dlho
som nevstala
..
z popola
dýcham
tvoju prítomnosť
necítim
vo vzduchu
jar
ani lásku
nesmiem byť šťastná
..
nesmiem
viac
niesť stopy
/radosti/
keď v zrkadle
už nemám indentitu
opadla
ako pri tvojom
poslednom holení
strnisko
na zemi
rozfúkalo nás
teba do výšky
a pod čiernu zem
a mňa
nie až tak príliš
hlboko
na dotyk
Nořím se do tvých řádků
tvá slova étericky povznáší
zní to hloupě (uznávám)
však málokdy se mi to zadaří :)
děkuju ST
06.03.2015 17:15:39 | Adelheidis