Anotace: Jednoduchá pravda.
OPesRea
-
Být optimistou
znamená
být myslí čistou
zatměná
Být pesimistou
znamená
být myslí nečistou
zatměná
Však být reálný
vyžaduje nejen
svůj důvod pádný
… ale i žádný
No, vše má nějaký důvod.
02.03.2015 22:50:38 | adaj