Kdo žije svůj život
a kdo jej otevřeně promarňuje
písek z dlaně padá
zrnko po znku jako v přesýpacích hodinách
Kolik dnů Ti zbývá
než naposledy uvídíš hvězdy
ať je vnímáš jakkoliv, Ty člověče?
Co z prázdna se Ti vybaví
jakou myšlenku si vezmeš sebou
až naposledy budeš myslet
až naposledy si uvědomíš....
Věnuj jí nesobecky sobě!