Bez zábran
Bez zábran objímáš mě zas.
A jak si říkáš jménem? Čas.
Tak proč si na dno svých sil sahám?
Já hloupá přiznat se to zdráhám.
Ptám se, zda myslíš na mě, snad.
Co povědět? Jsi na mě hodně znát.
Chci podívat se do všech koutů světa.
Než ohlédnu se, bude po mně veta.
Zvát k dohodě tě budu stále znova,
Zůstanu ti věrná, a ty mi vrásky schováš.
Přečteno 327x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Martinecka23, Putovatel, bogen, knihomolka, Frr, jitka.svobodova, Danaé, Rozina, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)