ulehám nahý na dno vany
vždyť v ložnici už co jsem živ
je dvojpostel jen pro potkany
a z kuchyně půl basa piv
mne do tmy tmoucí tiše vábí
laskavými přísliby
co si mám nechat a co už zabít
kdyby jsi přišla... co kdyby
nůž tady mám! i kolovrátek
na kterém spřádám staré vlasy
co už mi šedly u lopatek
a skučením úst bezehlasých
tiším se...dnes tu nezešílím!
až spředu přízi na košili
a budu k smrti rozestlaný
ulehnu nahý na dno vany...
velmi dobře napsané :)
ST
27.03.2016 14:26:18 | CeP
Název mě hned nalákal na čtení a po kliknutí jaké milé překvapení, že je od Vás, milý F. :) Líbí se mi.
07.03.2015 19:35:00 | Bylinná směs
jak nahý jsi
pro líbání
na dně vany
krví rozestlaný
kolovrátek s vlasy
pro bezčasí...
07.03.2015 18:55:27 | básněnka
Jsi prostě fešák neodolatený :D
Kolovrátek mám taky. Ale předu na něm myšlenky.
07.03.2015 15:24:56 | Danaé