Závislost
Ten pocit, když tě zamrazí,
a slast do těla narazí.
To nejde jen tak zapomenout,
teď přestat žít, lži nechat plynout.
Ten pocit, co tě ovládá
a člověk už to nezvládá.
To nejde vrátit,
teď mám to ztratit?
Ten pocit, že teď už jsem šťastná
a závislost je přece krásná.
To nejde najít jenom tak,
teď je to nějak naopak.
Ten pocit, že už nechci žít
a v normálním stavu se probudit.
To nejde přežít,
teď nesmím nežít.
Ten pocit, který se mi vrací
a přítomnost se v hlavě ztrácí.
To nejde jen tak zapomenout,
teď přestat žít,lži nechat plynout.
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: hankac, Danaé
Komentáře (1)
Komentujících (1)