Ráno,
vstaneš,
zakopneš
a
spadneš.
Prejdeš
kam musíš
a
oči unavené…
dovedú ťa
tam.
K žiariacim
hviezdám
a
nebeským
zámkom.
Kde nádej
strieda
roztopašnosť
a
hmotné
veci,
nemajú
zmysel.
Kde
nerozvážnosť,
ví-ta-li-ťa.
iba
ľahkosť
bytia.
a
nekonečná
naivita…