Pokaždé
Vítr přivál jen krátkou chvíli
Uprostřed noci
třásly se hvězdy
a všechny ty sliby
Všechny ty chyby
Byť prchavými se kdysi zdály
Najednou mezi námi vytvořily
Zeď
Ptám se, sama sebe, naposled
Chci tohle znovu?
Chci tohle navždy?
Do očí padá nám déšť
v tu trpkou chvíli
Odvracím pohled
s pocitem obvinění z vraždy
Chci s tvým stínem v dáli zmizet
a nemuset přemýšlet
co bych chtěla vrátit zpět
Smíme? Chceš?
...tak řekni, jestli lituješ
že vítr opět přivál jen krátkou chvíli
že o mnoho přišli jsme
no mnohem víc jsme nikdy neztratili
a co napořád nám zůstane
Ale nikdy už nebude stejné jako tehdy
Jsou ty naše dvě třesoucí se
Rozžhavené hvězdy...
Tak běž domů
Abys mohl o nich snít
a jestli mě poprosíš
Smíš si je obě
pro dnešní noc
k sobě vzít.