Někdy jsem chytrá jak z lampy Aladin.
Ale ve svém strachu neumím překročit svůj vlastní stín.
Rady druhým dávám a znám klíč k jejich úskalím.
Sama ale čekám na den, kdy se zocelím.
Omlouvám se všem,
kterým možná jako chytrá Horákyně připadám.
Pomáhám druhým,
ale sama sobě nezvládám…
Všechny ty řeči o odpuštění, přijetí a žití v přítomnosti.
Malování snů zítřejší budoucnosti.
Vize splněných přání pomocí afirmací
a zlepšování života pomocí v seberealizaci.
Sama se toho jednoduchého návodu držet neumím.
Moje bloky jsou přeci mnohem větší stín!
Jsem stejná jak ti, kteří mi přijdou tak v sobě ztracení.
Život je pro každého z nás protkán lekcemi…