smál se všem kukačkám
a uzlil prádlo hnízdům
že bral i střechy?
byl jako louskáček
oči měl pro ořechy
bratříček od krupice
naléval zvuky do náprstku
v kapsách
jen jednu hrstku
pro klanící se stromy
:)
do větru
30.03.2015 11:15:13 | maryshka
V kapse mám hrstku týček
natěšeně čekám, až odletí větrný strýček
chystám si hmmm.. sněhobílý míček
:)
...básněnko, mi z toho vždycky vyleze říkanka
to tvoje vlající psaní je nekonečná krásná záhada
17.03.2015 19:58:28 | MARKO
za celou básničku a toho Louskáčka velké ST,ty jedna rozmilá kukačko:-)
17.03.2015 18:19:51 | střelkyně1
stromy jsou lámány vichrem..ohýbány větrem, ale klaní se někomu jen vzácně..
teď zrovna mají proč :-D ST
17.03.2015 17:42:34 | Frr