A také sukýnky, trička a tílka
uchvátí pohledy básníka - snílka...
Tak ať se má Tvé oko stále čím kochat, Marty!
Hezký večer! Andrea
18.03.2015 22:08:03 | AndreaM
Prokrastinací trpím taky. Není to literárně přenosné?
...jinak Márty, jarní MARKO pizza je jistě lepší než Coloseum.:)
18.03.2015 18:43:00 | MARKO
Krásný žánrový obrázek - užil jsem si svěží předjarní náladu předpokládám na zahrádce pizzerie San Marco :-)
18.03.2015 17:12:23 | Amonasr